Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 13 Ağustos 2020, Perşembe 09:04 tarihinde eklendi. 560 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Sağlık İçin Hepimiz İçin” Yine “Hepimiz Sahadayız”

İçişleri Bakanlığımızın Genelgesi doğrultusunda COVİD-19 denetimleri kapsamında, tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimiz genelinde geçen hafta gerçekleşen genel denetimlerin ikincisi, Kırklareli Valisi Osman Bilgin başkanlığında #SağlıkİçinHepimizİçin sloganıyla tüm işletmelerde 11 Ağustos 2020 Salı günü gerçekleştirildi.
“Sağlık İçin Hepimiz İçin” Yine “Hepimiz Sahadayız”  

 Vali Osman Bilgin, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve beraberindekiler esnafımızı ziyaret ederek tedbirlere uyulması konusunda denetimlerde bulundular.

Vali Bilgin, geçen hafta olduğu gibi bugün de yapılan denetimler sonrası kurallara uyan işletme sahiplerine ve sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ederek;“Koronavirüs mücadelesi aslında bitmedi, başlamadı bile. O kadar net söylüyorum. Önümüzdeki süreç geçmiş süreçten çok daha uzun, çok daha meşakkatli ve çok daha dikkatli olmamız gereken bir süreç. Bizler yazla birlikte 'Vakalar azaldı.', 'Bu iş zaten geçer, biter.', 'Zaten gencim.', 'Bir rahatsızlığım yok.', 'Bu önemli değil.' dersek önce kendimize sonra da topluma haksızlık etmiş oluruz.” diyerek. Kovid-19'un toplumsal bir sorun olduğunu, bununla hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayarak, alınan tedbirlere azami dikkat göstermemizi, koronavirüs önlemlerine ilişkin genelgelerde belirtilen hususlara, İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan kararlara ve sosyal mesafe kuralı, maske kullanımı zorunluluğuna mutlaka uyulması gerektiğini belirtti. Bu denetimlerin   Sağlık İçin Hepimiz İçin sloganında belirtildiği gibi hepimizin sağlığı ve yararına olduğunu, tedbirli olmamızın ve kurallara uymamızın çok önemli olduğunu söyledi.

Tüm Türkiye’de konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, sosyete pazarları, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, lunapark/tematik parklar ve bilumum yaşam alanlarını kapsayacak şekilde yapılan COVİD-19 tedbirlerine yönelik saha denetimlerinin ikincisi, İlimiz genelinde Valimizin başkanlığında, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Kamu Kurumları Müdürleri, STK Başkanları ile kolluk kuvvetleri ve zabıtaların   katılımıyla gerçekleştirildi.”

Ertan BAYER

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek