Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 12 Ağustos 2020, Çarşamba 16:56 tarihinde eklendi. 867 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlkay Karataş adaylığını açıkladı

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş, 23 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
İlkay Karataş adaylığını açıkladı  

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Lüleburgaz İlçe Teşkilatı’nın ilçe kongresi 23 Ağustos Pazar günü Esnaf Kefalet Düğün Salonu’nda yapılacak. Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş, partisine ve Lüleburgaz’a hizmet etmek amacıyla başkan adaylığını açıkladı.

Kongre; Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın talimatları doğrultusunda yapılacak.

Kongreye korona tedbiri

Buna göre;

1-İlçe Kongrelerin gerçekleşeceği alanlar kongreler öncesinde Covid-19 tedbirleri kapsamında dezenfekte edilecek. Kongrelerin gerçekleşeceği alan girişlerinde ateş ölçer ile delegelerin ateşlerinin ölçülerek, delegelere maske temin edilmesi, Delegelerin salon içinde sosyal mesafe kurallarına uygun biçimde maske ile yer almaları, oy kullanma işlemini sırayla yapmaları, oy kullanma işleminden sonra sandık başında delegelerin beklememeleri sağlanacak.

2- Kongrelerin seyircisiz bir şekilde sadece hazirun listesinde adı bulunan delegelerin katılımıyla gerçekleşmesi,

3-Partinin birlik ve bütünlüğünün sağlanması amacıyla İlçe kongrelerine genel merkezin onayını alan adayın tek liste girmesi sağlanacak. Aday çıkarılmayacak.

4- İlçe kongrelerine yapılacak müdahale ve sızma teşebbüsleri engellenecek.

5- Kongrede oy kullanma işlemi sırayla yapılacak, delegeler oy kullanma işleminden sonra sandık başında beklemeyecek.

6- Genel merkez talimatıyla birlik ve bütünlük atmosferini bozabilecek fitne, fücur veya kişisel çıkar gözeterek bulunulan adaylık girişimleri engellenecek.

7-İlçe kongrelerine yapılabilecek dışarıdan müdahale, sızma girişimleri ve kötü amaçlı kışkırtma hamleleri engellenecek.

8- Bu kurallara uymayan kişi ve kişiler hakkında gereken her türlü tedbir genel merkez tarafından alınacak.

9- Kongrede huzur ve sükûneti bozmaya, kargaşa çıkarmaya çalışan; birlik ve bütünlük olgusunu bozmaya çalışanlara parti tüzüğü gereğince işlem yapılacak.

Kongreyle ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı İlkay Karataş “Değerli Lüleburgazlı hemşerilerim. Milliyetçi Hareket Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’mızın olağan Kongresi 23 Ağustos Pazar günü saat 12.00’d Esnaf Kefalet Salonu’nda olacaktır. Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın oluru ile kongremizde İlçe Başkanlığına adaylığımı beyan ediyorum. Dualarınızı ve desteklerini esirgemeyen bütün ülküdaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Kongremizin ilçemize, ülkemize hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ederim” dedi.

MHP’nin İlçe Kongreleri takvimi ise şöyle; Demirköy 14 Ağustos 14.00, Pınarhisar 15 Ağustos 12.00, Babaeski 16 Ağustos 12.00, Vize 22 Ağustos 12.00, Lüleburgaz 23 Ağustos 12.00, Kofçaz 29 Ağustos 14.00 ve Kırklareli Merkez 30 Ağustos 14.00

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek