Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 10 Ağustos 2020, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 2522 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Benzin Pub, Lüleburgaz’da faaliyete girdi

Big Yellow Taxi Company’e ait Benzin Cafe Gasoline Pub’ın 56. şubesi Lüleburgaz İstanbul Caddesi No 82/A adresinde hizmete girdi.
Benzin Pub, Lüleburgaz’da faaliyete girdi  

Mustafa Özçelik ve Sedat Güvercin ortaklığında Lüleburgaz’a kazandırılan ve 29 Temmuz 2020 tarihinde faaliyete başlayan işletmenin 8 Ağustos 2020 Cumartesi günü açılışı gerçekleşti. Açılış törenine AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu, CHP Eski İlçe Başkanı Bülent Metin, Berkay Beydağ ve birçok davetli katıldı.

Gerçekleşen görkemli açılış töreninde bir konuşma yapan AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu “ Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemde büyük cesaret göstererek Lüleburgaz’a bu kafeyi kazandıran Sedat Bey’e ve Mustafa Bey’e Lüleburgaz halkı adına teşekkür ediyorum. Lüleburgaz için hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

Açılış kurdelesini AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu, CHP Eski İlçe Başkanı Bülent Metin, Mustafa Özçelik ve Sedat Güvercin, hayırlı olsun dilekleriyle açtılar.

Dünya mutfağının tüm lezzetlerini, alakart yemeklerini Benzin Pub’ın konseptini tümüyle Lüleburgaz’a uyarlayan işletme, bunların yanı sıra alkollü-alkolsüz içecekleri, kokteylleri ve nargile çeşitleri ile damaklara hitap etmeyi hedefliyor.

İşletme ile ilgili bilgiler veren işletme ortağı Mustafa Özçelik “ 2009 yılında markalaşan Big Yellow Taxi grubu işletmesi olan Benzin Pub’ı Lüleburgaz’da açmış olmanın heyecanı içindeyiz. Potansiyel gördüğümüz Lüleburgaz’da bu şehrin halkına hizmet etmek için açıldık. Servis ettiğimiz menümüzdeki tüm yiyecek ve içeceklerimizle Lüleburgaz’da yaşayan hemşerilerimizin damak tadına dokunmak istiyoruz” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek