Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 10 Ağustos 2020, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 650 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HALK-LİS’te görev değişikliği

Halkçı Liseliler(HALK-LİS) Lüleburgaz İlçe Yönetiminde görev değişikliğine gidildi. Başkan Yavuzcan Gökalp, görevi bırakırken HALK-LİS Lüleburgaz’ın yeni İlçe Başkanı Enes Gün oldu.
HALK-LİS’te görev değişikliği  

Halkçı Liselilere 2018 yılında katılan Başkan Enes Gün, yönetimini şu isimlerden oluşturdu; İlçe Sekreteri Yağız Ata Şenol, Örgüt ve Örgütlenme Sorumlusu Can Akalın, Eğitim Sekreteri Alarçın Balım Tapan, Sivil Toplum Örgütleri Gaye Balabanlı, Eylem ve Etkinlik Sorumlusu İlker Demirtaş, Basın ve Bilişim Sorumlusu Ege Serbest.

Halkçı Liselilerde bulunduğu ilk dönemde ilçe sekreterliği görevinde bulunan HALK-LİS İlçe Başkanı Enes Gün yaptığı açıklamada “Halkçı Liseliler de yoldaşlık, birlik ve beraberlik gibi kavramları daha iyi anladım. Burada arkadaşlarımız ile birlikte eğitim ve lise hayatımız boyunca yaşadığımız sorunlar üzerinde farkındalık yaratmaya çalıştık. Halkçı lLseliler sadece kendi geleceğini değil sıra arkadaşlarının da geleceğini düşünmüştür. Bu yıl da örgütümüz ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte ortak bir karara vararak Lüleburgaz Halkçı liseliler İlçe Başkanlığı görevine geldim. Bu dönem de kısa vadede eğitim ve lise hayatımız boyunca yaşadığımız sorunları farkındalık yaratmaya çalışacağız, uzun vade de ise sosyal demokrasi, fırsat eşitliğini, adaleti ve eşitlik gibi kavramları Halkçı Liselilerde ki arkadaşlarımıza ve diğer liseli arkadaşlarımıza benimsetmeye çalışacağız. Bizler hak, hukuk ve adaleti haksız, hukuksuz ve adaletsiz lise koridorlarında her türlü baskıya karşı arayan bugünün Mustafa Kemal’leriyiz.” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek