Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 07 Ağustos 2020, Cuma 09:20 tarihinde eklendi. 769 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gönüllü yardımseverler tedbiri elden bırakmıyor

Lüleburgaz’da yardım faaliyetlerinde bulunan Gönüllü Anneler Grubu, yardımsever vatandaşlardan topladıkları yardımları Covid-19 salgınına karşı aldıkları tedbirler dahilinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor.
Gönüllü yardımseverler tedbiri elden bırakmıyor  

Faaliyetleriyle ilgili bilgiler veren Gönüllü Anneler Grubu Başkanı Münevver Ardagül “ Gönüllü Anneler olarak bu pandemi süreci boyunca tedbirlerimizi alarak yardımseverlerimizden gelen mobilya eşya gibi ev eşyalarını toplamaya ve dağıtımını yapmaya devam ediyoruz.

Lüleburgaz Belediyemizin Sosyal Hizmetler Müdürlüğü aracılığıyla bizlere ulaşan ihtiyaç sahibi ailelerimize bizzat giderek ihtiyaçlarını el birliği ile gidermeye çalışıyoruz.

Sayın muhtarlarımıza ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne başvuran tüm gerçek ihtiyaç sahiplerine mobilya ve giysi yardımları için bizlere ulaşmanız yeterli.

Sizlerde çevrenizde gördüğünüz, duyduğunuz mobilyaya,  giysiye ihtiyacı olan ailelerimizi bizlere bildirirseniz el birliği ile seve seve ailelerimizin yüzlerini güldürmek için bizler bu yolda varız.

İyilik bulaşıcıdır. Gönül köprümüzün kurulmasında bizlerin yanında olan herkese Gönüllü Anneler adına teşekkür ederim.” dedi.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek