Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 06 Ağustos 2020, Perşembe 17:14 tarihinde eklendi. 1278 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bahçeşehir Koleji yüz yüze eğitime hazır

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji’nin hem uzaktan eğitime hem de yüz yüze eğitime hazır olduğunu belirtti.
Bahçeşehir Koleji yüz yüze eğitime hazır  

2020-2021 eğitim öğretim dönemi Covid-19 salgınının sürmesi nedeniyle 31 Ağustos’ta olağanüstü önlemlerle açılacak. Bahçeşehir Koleji, bu süreçte öğrencilerin eksiklerini kapatmak adına 17 Ağustos’ta telafi eğitimlerine başlayacak.

Uzaktan eğitim sürecine geçilen Mart ayından itibaren kampüslere dönülecekmiş gibi hazırlıklarını yapan Bahçeşehir Koleji, Haziran ayında velilerin talebi üzerine anaokullarını tedbirlerle faaliyete geçirmişti. 17 Ağustos tarihinden itibaren tüm kademelerde eğitime geçecek olan Bahçeşehir Koleji, yüz yüze eğitime hazır.

Yapay Zeka vurgusu

Kampüslerde alınan tedbirlerle ilgili bilgiler veren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel “17 Ağustos itibariyle öğrencilerimiz okullarına güvenle dönebilecek, öğretmenleriyle , arkadaşlarıyla kavuşacaklar. Eğer süreç yüz yüze ve uzaktan eğitim birlikte yani hybrid eğitime geçilecek şekilde ilerlerse; uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitimi birlikte yürütmeye de hazırız. Yapay Zeka Tabanlı Kişiye Özgü Dijital Eğitmi platformumuz Metodbox ve Türkiye’de ilk kez eğitim odaklı olarak tasarlanan online konuşma platformumuz SeeMeet ile bu süreçte alınacak kararlar doğrultusundaki tüm senaryolar için hazırız. Bahçeşehir Üniversitesinin yeni eğitim döneminde de Bahçeşehir Koleji Uzaktan Eğitim Merkezi’ne verdiği destek ve danışmanlığı devam edecek.” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek