Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 06 Ağustos 2020, Perşembe 09:36 tarihinde eklendi. 1403 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şenol Goncagül’den iyi haberler geldi

Yaklaşık iki haftadır Covid-19 virüsü nedeniyle Kırklareli Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören meslektaşımız Şenol Goncagül’den iyi haberler geldi.
Şenol Goncagül’den iyi haberler geldi  

Trakya’da 30 yıldır gazetecilik yapan Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şenol Goncagül, 2 hafta önce zatürre şüphesiyle hastaneye başvurmuştu. Şenol Goncagül’ün yapılan Covid-19 testi pozitif çıkınca meslektaşımız Kırklareli Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti. Yaklaşık 2 haftadır hastanede tedavi gören ve yoğun bakım ünitesinde bulunan Şenol Goncagül’den iyi haberler geldi. Solunum cihazına bağlı olan meslektaşımızın, 2 gün sonra normal tedavi göreceği odaya alınacağı öğrenildi.

Şenol Goncagül’e geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek