Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 04 Ağustos 2020, Salı 09:34 tarihinde eklendi. 4334 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükkarıştıran’a içme suyu kuyusu kazandırıldı

Büyükkarıştıran Belediyesi ile Devlet Su işleri Müdürlüğü arasından imzalanan protokolle beldede içme suyu sondaj faaliyetleri başladı.
Büyükkarıştıran’a içme suyu kuyusu kazandırıldı  

Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından beldede içme suyu altyapısını güçlendirmek ,su yeterliliğini sağlamak ve içme suyu yetersizliği sorunlarının önüne geçmek Devlet Su işleri Müdürlüğü ile protokol imzalandı. İmzalanan protokol nedeniyle beldede içme suyu sondaj faaliyetlerine başladı. Çalışmalar neticesinde Büyükkarıştıran halkı kısa zaman içimde içme suyu kuyusuna kavuşacak ve su ihtiyaçları karşılanacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca “Beldemize yatırımlarımız devam edecek olup açılan bu içme suyu kuyusunun halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diler, saygılar sunarım. Her şey Büyükkarıştıran için” dedi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek