Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 30 Temmuz 2020, Perşembe 01:08 tarihinde eklendi. 717 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Osman Bilgin’den, Kurban Bayramı mesajı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Vali Osman Bilgin’den, Kurban Bayramı mesajı Vali Bilgin, mesajında, bayramların birlik, beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç neşe, coşkunun buluştuğu, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları özel günler olduğunu belirtti.

Bayramı idrak etmenin heyecanının yaşandığını ifade eden Bilgin, geçmişinden gururla bahsedilen güçlü medeniyet anlayışına sahip bir milletin fertleri olarak, gelenek ve göreneklerin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bayramların huzur ve coşku içerisinde geçmesinin önemine değindi.

Paylaşma ve yardımlaşma ruhunun ortaya konulduğu bayramların en iyi şekilde değerlendirerek, bu günlerin getirdiği huzur ortamının değerinin iyi bilinmesi gerektiğini ifade eden Bilgin, "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de derin etkilerini yaşadığımız yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeni ile bu seneki bayram kutlamalarımızda el öpmek yerine sevgimizi göstermeli, kontrollü sosyal hayatı alışkanlık haline getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı'nın, ülkemize ve tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesi temenni ederim." diye kaydetti.

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek