33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 30 Temmuz 2020, Perşembe 01:03 tarihinde eklendi. 752 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TRAKYAKA Kırklareli’nde toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Temmuz ayı olağan yönetim kurulu toplantısı Kırklareli'nde gerçekleştirildi.
TRAKYAKA Kırklareli’nde toplandı Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde bir otelde gerçekleştirilen toplantıda, yönetim kurulu başkanlık görevini tamamlayan Edirne Valisi Ekrem Canalp'ın görevi Kırklareli Valisi Osman Bilgin'e devretti.

Vali Bilgin başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesi ile devam etti.

Toplantıda, Ajansın Avrupa Birliği hibe programına başvuruda bulunması ve Avrupa Komisyonu sistemine kayıt olması hususunda görüş birliğine varılmasının ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın ilgili yazısı gereği, illerde kamuya veya özel sektöre ait tüm atıl tesislerin yakından takip edilmesi ve bu tesislerin sahip olduğu özellikler itibarıyla hangi sektörde değerlendirilebileceği ile ilgili çalışma yapılması konusunda ilgili kurum ve kuruluşlara yazı gönderilmesine karar verildi.

Toplantıya, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve kalkınma ajansı uzmanları katıldı.

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek