Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 15 Temmuz 2020, Çarşamba 16:07 tarihinde eklendi. 490 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşir Derneği, bayram öncesi çalışmalarına başladı

Beşir Derneği Lüleburgaz temsilciliği, 14 Temmuz 2020 Salı günü gazetemizi ziyaret ederek Kurban bayramı öncesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular.
Beşir Derneği, bayram öncesi çalışmalarına başladı  

Beşir Derneği Lüleburgaz temsilcisi Aytekin Aral, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mehmet Enis Aygün ve Ali İhsan Tenekeli, gazetemizi ziyaret ederek Kurban vekalet bağışlarını toplamaya başladıklarını ve çalışmalarına hız kazandırdıklarını söylediler.

Kurban bayramı öncesinde afiş, tanıtım, broşür çalışmalarıyla vatandaşları kurban vekalet bağışları hakkında bilgilendiren Beşir Derneği, yurt içinde kesilen kurban etlerinin bağışlarını sistemlerinde kayıtlı olan ve ihtiyaç sahibi olduğu belgelenmiş vatandaşlara ulaştırıyor.

Bağışlar, peşin alınabildiği gibi anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla 4 taksit seçeneği ile de temin edilebiliyor. Bağış yapmayı düşünen vatandaşlar www.besir.org.tr adresinden bilgi sahibi olabilmenin yanı sıra bağışlarını web adresi üzerinden de yapabiliyor.

Bağış sahiplerine bağışını yaptıktan sonra bir ay içinde kesilen kurbanın videosu da bilgi amaçlı olarak gönderiliyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek