Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 10 Temmuz 2020, Cuma 09:19 tarihinde eklendi. 1309 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sağlık Bakanı Koca’dan Kırklareli’ne teşekkür

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8 Temmuz tarihinde yaptığı açıklamasında Kırklareli’nin Covid-19 virüsünün en az görüldüğü illerden olduğunu söyledi.
Sağlık Bakanı Koca’dan Kırklareli’ne teşekkür  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs salgınının 8 Temmuz 2020 verilerini verdiği ve bazı kısıtlamalara ilişkin yaptığı açıklamasında Covid-19 vaka sayısının en çok görüldüğü iller ile en az görüldüğü illeri de değerlendirdi.

Virüsün bulaşıcılığını en aza indirmek için yeni aldıkları tedbirler kapsamında 8 ilde asker uğurlamalarının yasaklandığına da değinen Bakan Koca, yapılan filyasyon çalışmalarını, testleri, vakaların son durumunu ve hastalığın ülkemizdeki seyrine dair önemli bilgiler verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vakaların en fazla görüldüğü 7 ilin İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa olduğunu söylerken; son 3 günde en az vaka görülen 7 ilin ise sırasıyla Tunceli, Artvin, Iğdır, Erzincan, Bayburt, Kırklareli ve Bilecik olduğunu sözlerine ekledi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek