33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 10 Temmuz 2020, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 1119 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kristal İş’te devir teslim töreni yapıldı

Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 4 Temmuz 2020 Cumartesi günü Lüleburgaz İzer Otel’de yapılmıştı.
Kristal İş’te devir teslim töreni yapıldı Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 4 Temmuz 2020 Cumartesi günü Lüleburgaz İzer Otel’de yapılmıştı.

 Genel Kurul’da Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanlığı’nı 168 oy alan Mehmet Özmüş kazanırken diğer aday Koray Tokatlı da 23 oy almıştı.

Kristal Sendikası Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan da bu seçimde aday olmamıştı.

 Seçimlerin ardından 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 17.00’de Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi’nde devir teslim töreni yapıldı.

 Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Serbülent Avcı, Musa İtün, Biroz Özder, İsa Kahraman Özer Akey, Özgün Zengin, Olcay Nas görevi devretti. 

Ufuk Yaratan’ın yönetiminde yer alan Haluk Közler, Alper Küçük ve Gökhan Üstün, Mehmet Özmüş’ün yönetiminde de yer aldı.

 Ufuk Yaratan ve Yönetim Kurulu’ndan görevi seçimi kazanan Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özmüş ile Yönetim Kurulu Üyeleri Turgay Güreler, Hasan Fehmi Sevinç,  Tamer Soysal, Haluz Közler, Adem Erdoğmuş, Mümin Akay, Özer Beryazkuş, Şahin Çokal, Ercan Engün, Tanzer Başaran ve Gökhan Üstün devraldı.

 Görevi  Mehmet Özmüş’e devreden Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Ufuk Yaratan yaptığı konuşmada; “Genelde başkanlık muhalefete devredilir. Ancak kazanan arkadaşımız Mehmet Özmüş de bizim ekibimizden. O nedenle görevi gençlerin devraldığı için çok mutluyum. Yeni Başkanımız Mehmet Özmüş ve ekibine başarılar diliyorum. İşçi Sınıfına hayırlı olsun” dedi.

 Görevi devralan Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş da yaptığı konuşmada;“Görevi devraldığımız Ufuk Yaratan Başkanımıza ve ekip arkadaşlarına verdikleri hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra görevi devralıyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. İşçi sınıfına hayırlı olsun” dedi.

 Devir teslim törenine katılanların maske taktığı ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ettiği gözlendi.

 Görev dağılımı yapıldı.

 Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi’nde devir teslim töreninin ardından görev dağılımı da yapıldı.

 Mehmet Özmüş’ün Genel Başkanlığı’nı yaptığı Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi’nde Turgay Güreler-Şube Sekreteri, Hasan Fehmi Sevinç-Mali Sekreter, Tamer Soysal-Eğitim Sekreteri, Haluk Közler-Sosyal İşlerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Denetim Kurulu’na Adem Erdoğumuş, Mümün Akay, Özer Beyaz Kuş, Disiplin Kurulu’na da Şahin Çokal, Ercan Engün, Slper Küçük, Tanzer Başaran ve Gökhan Üstün seçildi. Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek