Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 07 Temmuz 2020, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 2162 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TREPAŞ, faiz silme kampanyasını uzattı

TREPAŞ, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine faizsiz fatura ödeme kampanyasını 30 Temmuz 2020 mesai saati bitimine kadar uzattı.
TREPAŞ, faiz silme kampanyasını  uzattı  

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ), ülkemizin de mücadele içinde olduğu korona virüs sürecinde Trakya bölgesindeki müşterilerine destek olmak ve enerji hizmetlerinden kesintisiz yararlanmalarını sağlamak amacıyla başlattığı faiz silme kampanyasını, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine uzattı.

TREPAŞ gerçekleştirdiği kampanya ile vadesi geçmiş fatura borçlarının, tek seferde nakit olarak ödenmesi durumunda oluşan tüm gecikme zammı tutarlarını, bir defaya mahsus olmak üzere tahsil etmeyecek. Müşteriler, sadece anapara borcunu ödeyerek borçlarını kapatmış olacak.

Kampanya, TREDAŞ’ın tüm müşterileri için geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, 30 Temmuz 2020 mesai saati bitimine kadar tüm TREPAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden, TREPAŞ yetkili veznelerinden, anlaşmalı bankalardan ve PTT şubelerinden ödeme yapabileceklerdir.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf TREPAŞ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek