Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 06 Temmuz 2020, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 2042 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doğuştan CHP’li Zeynel, CHP’den istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın simge isimlerinden Burhan Başkan lakaplı Burhan Keskinoğlu’nun oğlu Zeynel Keskinoğlu’nun yaklaşık 10 kişi ile birlikte CHP’den istifa ettiği öğrenildi.
Doğuştan CHP’li Zeynel, CHP’den istifa etti  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın simge isimlerinden Burhan Başkan lakaplı Burhan Keskinoğlu’nun oğlu Zeynel Keskinoğlu’nun yaklaşık 10 kişi ile birlikte CHP’den istifa ettiği öğrenildi.

Zeynel Keskinoğlu ile birlikte CHP’den istifa edenlerin istifa dilekçelerinde “Gördüğümüz lüzum üzerine CHP üyeliğinden  istifa ediyoruz” sözleri yer aldı.

 CHP’den istifa eden Zeynel Keskinoğlu’nun istifa etmesi ile ilgili olarak da kulislerde “CORONAVİRÜS COVİT 19 ile mücadele sürecinde birahaneler kapandı açılmadı. Lüleburgaz dışında  bir çok yerde belediye başkanları bu sıkıntıyı birahanelere İçkili Lokanta ruhsatı vererek çözdü. Lüleburgaz dışında yaşayan hiçbir birahane sahibi mağdur olmazken Lüleburgaz’da ki 12 birahane sahibi bu sorun nedeniyle zor günler yaşamaya başladı. CHP’li Lüleburgaz Belediye Başkanı da bu sorunu çözmediği için Zeynel Keskinoğlu tepki gösterdi. İstifaların devamı gelebilir” şeklinde konuşmaya başladı. Murat Mahir ALTAN


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek