Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 03 Temmuz 2020, Cuma 09:31 tarihinde eklendi. 720 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sıcaklar kavuracak

Termometrelerin 33-34 dereceleri gösterdiği Lüleburgaz’da, hava sıcaklıkları kavuruyor. Nemin de artmasıyla şehrimizde nefes almak zorlaşıyor.
Sıcaklar kavuracak  

Temmuz ayının gelmesiyle yaz mevsimi etkisini iyice göstermeye başladı. Hava sıcaklıklarının 35 dereceleri gördüğü şehrimizde öğlen saatlerinde güneş, yakıcı etkisiyle bunaltıyor.  Sıcaklıkların önümüzdeki günlerde daha da artması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; Lüleburgaz’da bugün ve yarın en yüksek hava sıcaklığı 34, en düşük sıcaklık ise 16 derce olacak. Pazar günü ise parçalı bulutlu havanın etkisinde olacak şehrimizde termometreler 35 dereceyi gösterecek. Pazartesi günü 35 derece sıcaklığa ulaşacak şehrimizde, salı günü ise termometrelerin 36 dereceyi göstermesi bekleniyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek