Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Haziran 2020, Cumartesi 09:02 tarihinde eklendi. 15418 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bugün 6 saat sokağa çıkmak yasak

Bugün Liselere Giriş Sınavı(LGS) yapılacağından 81 ilin tamamını kapsayan karar doğrultusunda Lüleburgaz’da da sokağa çıkmak yasak olacak.
Bugün 6 saat sokağa çıkmak yasak  

Liselere Giriş Sınavı ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi ve sonrasında oluşan yoğunluğun önlenmesi ve korona virüsün yayılmasını engellemek amacıyla 81 ilin tamamında sınav günlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Lüleburgaz’da da 20 Haziran 2020 Cumartesi günü(bugün) Liselere Giriş Sınavı yapılacağından 09.00-15.00 saatlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Öğrenciler ve veliler, sabahın erken saatlerinde sınav yerine gelecek. Sınava girecek öğrenci ve bir yakını kısıtlamaya tabi tutulmayacak.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS) olan günlerde de kısıtlama uygulanacak. Sınavın sorunsuz şekilde yapılabilmesi amacıyla alınan karar kapsamında 27 Haziran Cumartesi günü 09.30-15.00 saatlerinde, 28 Haziran 2020 Pazar günü 09.30-18.30 saatlerinde sokağa çıkmak yasak olacak.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek