Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 20 Haziran 2020, Cumartesi 08:58 tarihinde eklendi. 1193 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti grubundan MHP teşkilatına ziyaret

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin AK Partili üyeleri Zeynep Gündüz, Sedat Demir ve Ömer Aydın; MHP Lüleburgaz İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
AK Parti grubundan MHP teşkilatına ziyaret  

Ziyarette Cumhur İttifakı’ndan , AK Parti ve MHP’nin Lüleburgaz için el ele vererek yapabileceklerinden bahsedildi. Cumhur İttifakı’ndan bahseden AK Parti Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın “Cumhur ittifakı milletin bekası için, geleceği için, memleketin hayrı için uzun vadede kurulmuş bir ittifaktır. AK Parti ile MHP arasındaki ittifak, bir kardeşlik ittifakıdır. Bu ittifak, bir dava ittifakıdır. Büyük Türkiye'yi oluşturma ittifakıdır. Lüleburgaz ilçemiz için atılacak bütün adımlarda AK Parti Belediye Meclis grubu olarak Cumhur ittifakının ruhunu ortaya koyup MHP’li kardeşlerimiz ile istişareli bir şekilde yola devam edecek fikir alışverişinde bulunacağız.” diye konuştu.

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Partili üyelere teşekkür etti ve Cumhur İttifakının Lüleburgaz’ı ileri taşıyacağına inandığını söyledi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek