Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 17 Haziran 2020, Çarşamba 09:37 tarihinde eklendi. 1924 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ovalı “Önce kendi üzerimde deneyeceğim”

Sosyal medya hesabından Covid-19 salgınına karşı yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi veren Prof. Dr. Ercüment Ovalı, aşı için 1 Şubat tarihini verdi.
Ovalı “Önce kendi üzerimde deneyeceğim”  

Covid-19 salgınına karşı aşı geliştirmek için laboratuvarda çalışmalarını gerçekleştiren Prof. Dr. Ercüment Ovalı, yeni bir açıklama yaparak aşı için tarih verdi. Aşı için 1 Şubat tarihini öngören Babaeski doğumlu Prof. Dr. Ercüment Ovalı, aşıyı ilk kendi üzerinde deneyeceğini de sözlerine ekledi.

Sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Ercüment Ovalı, yaptığı açıklamayla heyecan yarattı. Açıklamasında "Kahramanlarım Sars Cov-2 spesifik 1 milyon doz aşıyı üretmeyi başardılar" diyen Ovalı, aşı için 1 Şubat tarihini verdi.

2 grubun daha Covid-19 salgınının önüne geçmek için başarılı çalışmalar yaptığını belirten Prof.Dr. Ercüment Ovalı, Türkiye’de fedakar bir bilim dünyası bulunduğunu, aşıyı bulan grubun önce kendi üzerinde deneyeceğini ifade etti.

Ovalı, daha sonra paylaşım yaptığı Twitter hesabını kapattı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek