Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 12 Haziran 2020, Cuma 09:39 tarihinde eklendi. 4802 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakyanın ilk fotoğraf platosu Evrensekiz’de kuruldu

Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz kasabasında yaşayan ve uzun yıllardan beri kameramanlık ve fotoğrafçılık yapan Burak Tunçkol, kendisine ait evinin bahçesini açık hava fotoğraf platosuna çevirdi.
Trakyanın  ilk fotoğraf platosu Evrensekiz’de kuruldu  

Venüs Fotoğraf Platosu olarak 28 Haziran 2020 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacaklarını belirten Venüs Fotoğraf Platosu sahibi Burak Tunçkol, gazetemize yaptığı açıklamada; “Uzun yıllardan beri  Trakya’da bir fotoğraf çekim yerinin eksikliğini hissettim. Bu eksikliği  gidermek üzere  harekete geçtim. Bilindiği gibi 1 Temmuz 2020 tarihinde  düğünler başlıyor. Venüs Fotoğraf Platosu aynı zamanda Evrensekiz’in hem daha çok tanıtılmasını sağlayacak hem de bu işin Evrensekiz esnafına da hareketlilik getireceğine inanıyorum. Venüs Fotoğraf Platosu olarak evlilik dış mekan,  gelin- damat, sünnet, nişan, okul mezuniyet, kişisel fotoğraf çekimleri ve sanatçıların klip  çekimleri  için en uygun adresin olacağına inanıyorum. Çok az eksiklerimiz kaldı, en üst segment konseptlerimiz ile müşterilerimize  hizmet vermeyi istiyoruz. Aynı zamanda evlilik tekliflerini de isteyenler bu platoda uygun konseptler eşliğinde sevdiği insana evet dedirtecektir. Resmi nikahları da uygun konseptler eşliğinde Venüs Fotoğraf Platosu’nda gerçekleştireceğiz. Evrensekiz  lokasyon olarak Trakya’nın tam göbeğinde yer almaktadır. İstanbul’a 1 saat 45 dakika, Edirne’ye 1 saat, Kırklareli’ne 1 saat, Tekirdağ’a 40 dakika, Çorlu’ya 30 dakika,  Çerkezköy’e 40 dakika, Lüleburgaz’a 15 dakika, Babaeski’ye 25 dakika, Silivri’ye 1 saat mesafededir. Biz Burak Tunçkol fotoğrafçılık olarak ekibimiz ile beraber en güzel karelere imza atmak için çaba sarf edeceğiz. Bizlere bu güzel platoda fotoğraflarını çektirmek isteyen değerli halkımız 0507 516 92 73 numaralı telefonumuzdan irtibat kurarak randevularını alabilirler. Ayrıca platomuzda dışarıdan gelen fotoğraf firmaları da fotoğraf çekimi yapabilirler. Venüs Fotoğraf  Platosu güzel Trakya’mıza ve müşterilerimize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek