Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 05 Haziran 2020, Cuma 09:34 tarihinde eklendi. 653 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İl Başkanlığı’ndan KTSO’ya ziyaret

CHP Kırklareli il Başkanlığı, önceki gün Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) nı ziyaret etti.
CHP İl Başkanlığı’ndan KTSO’ya ziyaret  

Ziyarete CHP Kırklareli İl Başkanı Avukat Alaaddin Güncer,  CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Gürcan Saatçı, CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ergin Soykan, Seda Düzyol, CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Özgür Uygul, CHP Kırklareli Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Güler Yenici, CHP Kırklareli Kadın Kolları İl Başkanı Gül Şengül, CHP Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yavuzcan katıldı.

 

CHP İl Yönetim Kurulu’nu KTSO adına KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, KTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsnü Güngör Akarca ile Ahmet Eroğlu ağırladı.

 

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu  yeni yönetimine başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Kırklareli’nde ekonominin canlanması ve istihdamın artması için Oda olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verdi.

 

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek