Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 04 Haziran 2020, Perşembe 08:47 tarihinde eklendi. 2406 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İletişim Başkanlığı’ndan SARI BASIN KARTI sahipleri jest

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın CORONAVİRÜS COVİT 19’la MÜCADELE kitapçığı Türkiye genelinde Sarı Basın kartı sahiplerine gönderildi.
İletişim Başkanlığı’ndan SARI BASIN KARTI sahipleri jest  

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı  İletişim Başkanı Fahrettin Altun, SARI BASIN KARTI Sahiplerine, Türkiye Cumhuriyeti’nin CORONAVİRÜS COVİT 19 ile mücadelesini anlatan kitap ile birlikte bir basın bülteni ve sağlık malzemelerinden oluşan sağlık çantası gönderdi.

 

Kadrosunda iki SARI BASIN KART sahibi çalışan bulunduran Hürfikir Gazetesi’ne de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un göndermiş olduğu CORONAVİRÜS ile mücadele kitabı, basın metni ve sağlık çantası Gazetemiz Hürfikir’e de ulaştı.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek