Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 04 Haziran 2020, Perşembe 08:45 tarihinde eklendi. 1094 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Devlet Hastanesi gün sayıyor

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, önceki gün yapmış olduğu Lüleburgaz ziyaretinde Lüleburgaz Yeni Devlet Hastanesi’nin açıklamasına sayılı günler kaldığını söyledi.
Lüleburgaz Devlet Hastanesi gün sayıyor  

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere 02 Haziran 2020 Salı günü Lüleburgaz’ı  ziyaret etti.

Lüleburgaz  ziyaretinde Vali Osman Bilgin  ilk olarak, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’yı ziyaret ederek, özellikle pandemi sürecindeki tedbirler ve Lüleburgaz’daki  çalışmalar hakkında brifing aldı.

Vali Osman Bilgin, daha sonra Lüleburgaz Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret ederek, pandemi boyunca özverili ve fedakâr çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür ederek, başarı belgelerini verdi.

Gerçekleşen ziyaretler kapsamında Kırklareli Valisi  Osman Bilgin, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve diğer görevlilerle Lüleburgaz’da açılışına sayılı günler kalan Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde ve 8 derslikli Ayçiçeği Anaokulu'nda incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Kırklareli Valisi Osman bilgin, yaptığı ziyaretlerin sonunda Lüleburgaz’dan ayrıldı.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek