Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 02 Haziran 2020, Salı 08:45 tarihinde eklendi. 5582 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti’den “Normalleşme” mesajı

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Nurdan Aksakal, yaptığı açıklamada; “Normalleşme sürecinde 75 gün sonra ilk kez dükkanını açan esnafımıza iyi kazançlar derken bu sürecin tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İYİ Parti’den “Normalleşme” mesajı  

Başkan Nurdan Aksakal yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Tüm dünyada olduğu gibi yaklaşık 2,5 aydır ülkemizde tıbbi ve iktisadi açıdan büyük sorunlar ortaya çıkaran Covid-19 salgını süreci nihayet 1 Haziran bugün itibariyle normalleşme safhasına geçti.

Korona virüs salgının yayılmasının önlenmesi amacıyla, Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda önlemler alınmış bazı iş yerlerinin faaliyetlerine geçici bir süre ara verilmiş, bazı iş yerlerinin çalışmaları kısıtlanmıştı.

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı olarak bu süreçte ihtiyaç sahibi vatandaşımızın hep yanında olduk, onlara yardım elimizi gönüllü olarak uzatmaya çalıştık. Bu süreçte en büyük moral kaynağımız, onların gülümseyen gözleri oldu.

Normalleşme sürecinde esnaf ve sanayicimize ekonomik açıdan ise bol kazançlar getiren bir dönem olmasını temenni ediyor, salgın süreci boyunca çalışmak ve üretmek zorunda olan tüm işçi ve çiftçilerimize, sağlık görevlilerimize teşkilatımız adına şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

1 Haziran itibariyle faaliyete girecek olan işyerleri de Bilim kurulunun önerdiği sağlık ve temizlik kurallarına uyarak iş hayatlarına devam edecekler. Dileriz ki onlar da faaliyetlerine ara verdikleri dönemi en kısa sürede telafi ederek devam ederler.

Bizler İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da tüm vatandaşlarımızın menfaatlerini gözeterek çalışmalarımızı sahada tüm hızıyla sürdüreceğiz.

Halkımızın maske, sosyal mesafe gibi alınan kararlara uymaları, hem kendi hem toplum sağlığı açısından çok önemlidir. Lütfen hem esnaf hem de vatandaş olarak alınan sağlık tedbirlerine uymaya devam edelim hatta mümkünse bir yaşam biçimi haline getirelim.  NORMALLEŞME SÜRECİMİZ ÜLKEMİZE VE LÜLEBURGAZ’IMIZA HAYIRLI OLSUN”

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek