HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 02 Haziran 2020, Salı 08:44 tarihinde eklendi. 6489 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşadamı Mümin Arda’dan örnek davranış

Lüleburgaz’da 20 yıldan beri her Ramazan Ayı’nda yapmış olduğu gıda yarımları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren Lüleburgazlı İşadamı Mümin Arda, bu yıl örnek bir davranışa da imza attı.
İşadamı Mümin Arda’dan örnek davranış  

İşadamı Mümin Arda, yer yıl Ramazan Ayı’nda yapmış olduğu yardımları bu yıl CORONAVİRÜS COVİT 19 yardımları ile de birleştirip daha da arttırdı.

 

Ramazan Bayramı’ndan önce Türk Kızılayı Lüeburgaz Şubesi’nin  bin TL yardımda bulunan Lüleburgazlı İşadamı Mümin Arda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “BizbizeYeteriz Türkiyem” yardım kampanyasına da 2 bin TL yardım ederek destek verdi.

 

Lüleburgaz’da bulunan taksici esnafını da ziyaret edip her birine un ve sıvı yağ yardımında bulunan İşadamı Mümin Arda, yaklaşık 300 tane de 50’şer TL’lik market kartı dağıttı.

 

Yardımlarına sağ olduğu sürece devam edeceğiniz söyleyen Lüleburgazlı İşadamı Mümin Arda; “Devletimizin CORONAVİRÜS COVİT 19 ile mücadele sürecinde dünyaya örnek bir mücadele örneği sergiledi. Biz işadamlarına düşen de devletimiz destek olmak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da onları rencide etmeden yardımcı olmaktır. Durumu uygun olduğu sürece yardımlarımı devam ettireceğim” dedi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek