Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 01 Haziran 2020, Pazartesi 08:45 tarihinde eklendi. 6270 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KLÜ’den öğrenciler bilgisayar ve internet desteği

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) , pandemi süreci nedeniyle uzaktan gerçekleştirilecek final ve bütünleme sınavlarında Kırklareli’nde ikamet eden kendi öğrencileri ve diğer tüm üniversitelerin öğrencilerine sağlıklı internet bağlantısı ortamı sağlamak amacıyla bünyesinde bulunan bilgisayar laboratuvarlarını kullanım imkânı sunuyor.
KLÜ’den öğrenciler bilgisayar ve internet desteği  

Üniversite öğrencilerinin sınavlarına sorunsuz bir şekilde girebilmeleri için, toplam 97 adet bilgisayar kapasitesiyle üniversitenin bilgisayar laboratuvarları kullanıma açıldı.

 

Sınav oturumları öncesinde bilgisayar laboratuvarları dezenfekte edilerek havalandırılacak. Sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde laboratuvarlarda oturumlar gerçekleştirilecek.

 

Bilgisayar laboratuvarlarından nasıl yararlanılabilir?

 

KLÜ’den yapılan açıklamada öğrencilerin bilgisayar laboratuarlarından nasıl yararlanılabilir? Sorusuna da cevap geldi.

 

KLÜ’den yapılan açıklamada; “Bilgisayar laboratuvarlarından yararlanmak isteyen üniversite öğrencilerinin, ilk olarak, http://labrezervasyon.klu.edu.tr linki aracılığıyla rezervasyon yapmaları gerekmektedir. İlgili adrese girildikten sonra öğrencilerin karşılarına gelen rezervasyon formu doldurularak talep oluşturma aşaması tamamlanmaktadır. Talebin oluşturulması ile ilgili sistem, öğrencilere ayrıca bilgilendirme maili atmaktadır.

 

Gerektiği takdirde yapılan rezervasyonun incelenip iptal edilebileceği sayfaya “Rezervasyon İncele / İptal Et” bağlantısı üzerinden erişilebilir.

 

Rezervasyon talebinin değerlendirilmesine ilişkin bilgilendirme yapılacak mı?

 

Rezervasyonun alınmasını takiben, sistem yöneticileri gerekli organizasyonu sağladıktan sonra en kısa süre içerisinde rezervasyon talebi yapan öğrencilere mail ya da sms aracılığıyla bilgilendirme yapacaktır.” Denildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek