Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 30 Mayıs 2020, Cumartesi 10:40 tarihinde eklendi. 1951 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BİLSEM Çekya’dan mansiyon ödülü ile döndü

Çek Cumhuriyeti'nin Lidice kenti tarafından bu yıl 48. düzenlenen Çocuk Resimleri Sempozyumu'na Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi Görsel Sanatlar (BİLSEM) alanı öğrencileri tarafından yapılan resimler Şubat ayında gönderilmişti.
BİLSEM Çekya’dan mansiyon ödülü ile döndü  

Bu yıl belirlenen "manzara teması" kapsamında Lüleburgaz Bilsem öğrencileri Lüleburgaz, Kırklareli ve Türkiye'nin tarihi ve turistik yerlerini resimleri ile tanıttı. 4-16 yaş arasındaki öğrencilerin dünya çapında 22.216 eser gönderdiği, Türkiye'den de 574 eserin gönderildiği  Uluslararası sempozyumda Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Levent Tarım 9 yaş kategorisinde mansiyon ödülü almaya hak kazandı.

Görsel Sanatlar Öğretmeni  İnci Yılmaz Şimşek öğrencisi Levent Tarım'ı tebrik ederek, öğrencilerinin nice başarılara imza atacaklarına dair inancının tam olduğunu ifade etti.

 Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi Müdür'ü Bünyamin Uslu öğrencileri ile gurur duyduğunu belirterek; yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da ülkemizi başarıyla temsil edeceğine inandığımız BİLSEM öğrencileri hem sanatta hem bilimde öncü olacak ve ülkemizin adını tarihe altın harflerle kazıyacaklara dair inancının tam olduğunu tekrar belirterek mutluluğunu dile getirdi. 

BİLSEM Yönetim Kurulu’ndan yapılan  açıklamada; “Ulusal yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz”.denildi.

 

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek