Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 29 Mayıs 2020, Cuma 08:39 tarihinde eklendi. 602 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bayramda da yalnız bırakmadılar

Kırklareli genelinde görev yapan Vefa Sosyal Destek Grubu, Ramazan Bayramı boyunca da vatandaşların her ihtiyaçlarına koşarak yalnız bırakmadılar.
Bayramda da yalnız bırakmadılar  

Ramazan Bayramı boyunca 23-24-25-26 Mayıs 2020 tarihleri arasında ülke genelinde uygulanacak sokağa çıkma yasağı kapsamında Kırklareli Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri  Kırklareli Valiliği koordinesinde Kırklareli  genelinde tüm vatandaşlara bayram boyunca aralıksız hizmet vermeye devam etti..

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “Koronavirüs tedbirleri kapsamında pandemi başlangıcından itibaren öncelikli olarak 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların sokağa çıkmaları kısıtlanmış / yasaklanan ve tek başına  yaşayan, ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan vatandaşlarımıza Valiliğimiz Koordinasyonunda ilimiz genelinde Vefa Sosyal Destek Grupları görevlilerince sağlanan hizmetler, Ramazan bayramı boyunca uygulanacak genel sokağa çıkma kısıtlamasında aralıksız olarak tüm vatandaşlarımıza verilmeye devam etti.” Denildi.

Kırklareli genelinde yalnız yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar da Vefa Sosyal Destek Grubu’nun bayramda yapığı çalışmalardan memnun kaldı.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek