Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 29 Mayıs 2020, Cuma 08:39 tarihinde eklendi. 621 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesimoğlu’ndan geçmiş olsun ziyareti

Kırklareli’nde 637 yıllık tarihi Hızırbey Arastası'nda çıkan yangın sonrası Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, çarşı esnafına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
 Kesimoğlu’ndan geçmiş olsun ziyareti  

Kesimoğlu, Kırklareli’nin simgelerinden biri halini almış Arasta çarşısında çıkan yangından dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek; “ Kırklareli’nin tarihi kapalı çarşısı, Arasta’mızda dün gece saat 02:00 civarında çıkan yangını çok şükür söndürdük. Şimdi sıra esnafımızın yaralarını sarmada.

Gece yaşanan yangını haber alan itfaiyemiz, başta İtfaiye Müdürüm Mehmet Tarlacı olmak üzere tüm ekipman ve personeliyle müdahalede bulundular ve çok şükür ki yangını söndürdük.

Bugün de ben ziyaret ederek esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi Kırklareli halkı adına sundum.
Aynı zamanda Vakıflar Edirne Bölge Müdürü Osman Güneren ve Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanımız Fuat Şeker ile birlikte olay yerinde görüşme yaparak, gerçekleştirebileceğimiz yardımlarımızı konuştuk.

En kısa sürede restorasyon başlayacak, bu süre zarfında da esnafımızı mağdur etmemek adına hemen karşısında ki Dingiloğlu Parkı’mızda kulübeler inşa edip kullanıma sunacağız.

Kırklareli Belediyesi olarak tüm olanaklarımızla bu tarihi değerimizi ve esnafımızı yeniden ayağa kaldırmak için elimizden geleni yapacağız’’ dedi.

 Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek