Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 15 Nisan 2020, Çarşamba 10:16 tarihinde eklendi. 2523 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KLÜ, sınavları çevrimiçi ortamda yapacak

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) bahar dönemi sınavları çevrimiçi ortamda yapılacak.
KLÜ, sınavları çevrimiçi ortamda yapacak  

KLÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, yaptığı yazılı açıklamada, Yükseköğretim Kurulu ve Kırklareli Üniversitesi Yönetim Kurulu'nun aldığı kararlar çerçevesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dolayısıyla 4000'e yakın dersin uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştirildiğini belirtti.

Eğitim ve öğretim süreçlerinin kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülmeye çalışıldığını aktaran Şengörür, kimsenin sağlığını tehlikeye atmadan evde eğitimlere devam edebilmeyi sağladıklarını kaydetti.

Bu kapsamda sınavların da online yapılacağını bildiren Şengörür, şunları kaydetti:

"Bu doğrultuda 23 Mart 2020 tarihinden itibaren üniversitemiz 4000'e yakın dersi sizlere uzaktan eğitim ile vermeye başlamıştı. 2019-2020 akademik yılı bahar döneminde, dönem içinde yapılacak ara sınav, kısa sınav, ödev, proje gibi yıl için değerlendirme faaliyetlerini çevrimiçi ortamda 27 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Sınav esnasında yaşanabilecek her türlü sorun ve talep için üniversitemiz resmi internet sitesi üzerinden iletişim ve çözüm masasına ulaşılabilir. Tüm öğrencilerimize sağlık ve başarılar dilerim."

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek