Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 09 Nisan 2020, Perşembe 11:08 tarihinde eklendi. 1279 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Devrilen kepçe korkuttu

Lüleburgaz Belediyesi tarafından bir süre önce Lüleburgaz İmam Hatip Lisesi önünde menfez yenileme çalışmalarına başlandı. Çalışmalar sırasında kullanılan kepçe, dün betonun çökmesi sonucu devrildi.
Devrilen kepçe korkuttu  

Lüleburgaz Belediyesi Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından 8 Nisan 2020 Çarşamba günü Kocasinan Mahallesi Okullar Caddesi’nde fiziki ömrünü tamamlamış menfezin yenileme çalışmasına başlandı.

Çalışma kapsamında fiziksel ömrünü tamamlayan 90 metre menfez yenilerek 20 metrelik kısmı tamamlandı.  Çalışmalar önümüzdeki günlerde devam edecek.

Kepçe, kırılan betonun içine çöktü

Ekipler tarafından menfezi yenileme çalışmaları sırasında betonun çökmesi sonucu kepçe devrildi. Yaşanan kaza nedeniyle çalışmalar bir süreliğine aksadı. Kepçe, kısa süre sonra yerinden çıkarılarak çalışmalara devam edildi.

Kepçenin devrildiği sıradan bölgeden kimsenin geçmemesi  sevindiriciydi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek