Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 09 Nisan 2020, Perşembe 11:07 tarihinde eklendi. 655 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AFAD gönülleri Lüleburgaz’da erzak dağıttı

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı(AFAD) Kırklareli gönüllüleri, Kırklareli Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde Lüleburgaz’da erzak dağıttı.
AFAD gönülleri Lüleburgaz’da erzak dağıttı  

Tüm dünyayı saran ve ülkemizin de mücadele içinde olduğu korona virüs salgını nedeniyle tüm illerde kurulan Vefa Sosyal Destek Grupları ihtiyaç sahiplerine erzak dağıtımını gerçekleştiriyorlar. İlimizde de çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde ki AFAD gönüllüleri, 8 Nisan 2020 Çarşamba günü Lüleburgaz’da ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak dağıtımını gerçekleştirdi. 

Vatandaşların evden çıkmamalarını, ihtiyaçlarını kendilerine ulaştırdıklarını söyleyen gönüllüler “ Bu zorlu süreci milletimiz kenetlenerek aşacak bu zorlu günlerden daha güçlü çıkacaktır” dedi.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf AFAD Kırklareli

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek