33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 09 Nisan 2020, Perşembe 11:07 tarihinde eklendi. 785 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaynarca Belediyesi’nden esnafı sevindiren karar

Kırklareli Valiliği tarafından alınan kararla il, ilçe, belde belediye meclis ve il genel meclis toplantıları geçici bir süre ile ertelenmiş; sadece olağanüstü toplantılara izin verilmişti.
Kaynarca Belediyesi’nden esnafı sevindiren karar  

Kaynarca Belediye Meclisi; 6 Nisan 2020 Pazartesi günü olağanüstü toplanarak korona virüs salgınıyla mücadele ettiğimiz zor günlerde halkını ve esnafını ekonomik olarak rahatlatan kararlar aldı. Alınan kararlar Kaynarcalılar tarafından beğeniyle karşılandı.

Açık havada yapılan ve sosyal mesafe kurallarına uyulan toplantıda; Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran olmak üzere 4 ay boyunca ev ve iş yerlerinde kullanılan içme sularında yüzde 50 indirim yapılması ve belediyenin kiracısı olan esnaflardan Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran ayı kiralarında yüzde 50 indirim yapılmasına karar verildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker “Her zaman halkımızın ve esnaflarımızın yanında olacağız. Kararları onaylayan değerli Meclis Üyelerimize teşekkür ediyoruz. Halkımız için iş ve proje üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek