Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 06 Nisan 2020, Pazartesi 10:59 tarihinde eklendi. 924 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali’den Anadolu Ajansı mesajı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Anadolu Ajansı (A.A.)’nın kuruluşun 100. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Vali’den Anadolu Ajansı mesajı  

Anadolu Akansı’nın Milli Mücadeleyi veren unsurlardan biri olduğunu da belirten Kırklareli Valisi Osman Bilgin yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Milli mücadelemizdeki haklılığımızı tüm dünya kamuoyuna duyurarak büyük bir görev üstlenen ve basın hayatında yayın çizgisi ve kalitesiyle doğruluğunu tescil etmiş, toplumun Türkiye ve dünyada gören gözü, sesi ve kulağı olmuş Anadolu Ajansı, geçmişte olduğu gibi bugün de yurtiçinde ve yurtdışındaki yaygın haber ağıyla Türk basınının en önemli bilgi kaynağıdır.

 

Bu düşüncelerle kendini sürekli yenileyerek ve geliştirerek ilk günkü anlayış ve ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Anadolu Ajansı kuruluşunun 100. yılını kutlar, özellikle Koronavirüs (Covid-19) salgınının önlenmesinde alınan tedbir, uyarı ve kuralları kamuoyuna en hızlı ve doğru bir şekilde aktararak bu mücadelemizde aktif rol oynayan her kademedeki çalışanını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek