Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 31 Mart 2020, Salı 10:53 tarihinde eklendi. 898 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çay ocakları da kapatıldı

Lüleburgaz’da koronavirüs tedbirleri kapsamında kıraathanelerin ardından çay ocakları da kepenk indirdi.
Çay ocakları da kapatıldı  

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizin de mücadele verdiği korona virüs salgınının yayılmasını engellemek amacıyla kıraathaneler, vatandaşların bir arada bulunmasını önlemek için kapatılmıştı. Çay ocakları ise içeride ve dışarıda sandalye ve tabure bulundurmamak şartıyla hizmetini bir süre daha devam ettirdi.  29 Mart 2020 tarihinde gelen karar üzerine çay ocaklarının da kapatılmasına karar verildi.

Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nazif Kıvılcım yaptığı açıklamada “ Kahvelerin ardından çay ocaklarının da kapatılmasına karar verildi. Korona virüsün yayılmasını engellemek amacıyla kepenk kapattık. Esnafımız bu süreçte zor durumda kalmıştır. Umarım bu virüsün yayılmasını önleyebilir ve bir an önce bu beladan kurtulabiliriz” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek