Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 31 Mart 2020, Salı 10:50 tarihinde eklendi. 1206 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özerler Mahallesi’nde vatandaşların ihtiyaçları karşılandı

Lüleburgaz Özerler Mahallesi’nde kurulan Vefa Destek Grubu, 160 kişiye ulaşarak korona virüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkamayan yaşlı ve hastalığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladı.
Özerler Mahallesi’nde vatandaşların ihtiyaçları karşılandı  

Korona virüsle mücadele kapsamında her ilde kurulan Vefa Destek Grubu çalışmaları büyük özveriyle yürütülüyor. Lüleburgaz Özerler Mahallesi Vefa Destek Grubu, mahallede sokağa çıkma yasağı kapsamında bulunan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle komisyonu; mahallede bulunan ve tedbirler kapsamında ihtiyaçlarını karşılayamayan 160 vatandaşa ulaşarak ihtiyaçlarını tespit etti. Oluşan komisyon vatandaşlarını ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek