33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 30 Mart 2020, Pazartesi 10:35 tarihinde eklendi. 1092 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hastane bahçesine sağlık hizmeti çadırları yerleştirildi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Lüleburgaz, Kırklareli ve Babaeski Devlet Hastanelerinin bahçelerine kurulumu planlanan önleyici sağlık hizmeti çadırları yerleştirildi.
Hastane bahçesine sağlık hizmeti çadırları yerleştirildi  

Kırklareli Valiliği’nden yapılan açıklamada uygulamanın tedbir amaçlı olduğu söylenerek “Koronovirüs salgının yayılmasını önlemek amacıyla, Sağlık Bakanlığımızca alınan tedbirler kapsamında Ülkemizdeki tüm hastane bahçelerinde kurulumu yapılan önleyici sağlık hizmeti çadırları, İlimizde de Kırklareli Devlet Hastanesi, Lüleburgaz Devlet Hastanesi ve Babaeski Devlet Hastanesi bahçelerinde kurulmuş olup, çadırlar tamamen koronavirüs yayılmasını engellemeye yönelik, önleyici sağlık hizmetleri kapsamında tedbir amaçlıdır.” ifadelerine yer verildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek