HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 27 Mart 2020, Cuma 10:45 tarihinde eklendi. 1954 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye Meclisi’nde istifa

Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Fuat Baldırlı, 25 Mart 2020 Çarşamba günü sürpriz bir şekilde istifa etti. İstifası ile ilgili görüştüğümüz Fuat Baldırlı; “Uygun gördüğüm nedenlerden dolayı istifa ettim. Bugüne kadar birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Başarılar dilerim” dedi.
Belediye Meclisi’nde istifa  

Fuat Baldırlı’nın yerine CHP’nin listesinde 25. sırada yer alan Gazetemizin Haber Müdürü  Ertan Bayer, Lüleburgaz Belediyesi yeni Belediye Meclis Üyesi oldu.

 

Lüleburgaz İlçe Seçim Müdürlüğü’nün, Lüleburgaz Belediyesi’ne yazılı olarak bildirim yapmasının ardından Lüleburgaz Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü,  Lüleburgaz Belediyesi yeni Meclis Üyesi Ertan Bayer’e Belediye Meclis Üyeliği’ni tebliğ etti.

 

Lüleburgaz Belediyesi, internet sitesinde de yeni Belediye Meclis Üyeleri listesini yayınlayarak Fuat Baldırlı’nın istifasının ardından yeni Belediye Meclis Üyesi olarak Ertan Bayer’e yer verdi.

 

Böylelikte Gazetemiz tarihinde  Gazetemizin Kurucusu  Mahir Altan’dan sonra  Belediye Meclis Üyeliği yapan ikinci isim de Gazeteci Ertan Bayer olacak.

 

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek