Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 27 Mart 2020, Cuma 10:44 tarihinde eklendi. 624 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hazine taşınmazlarına ilişkin ihaleler ertelendi

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında kapalı veya açık teklif usulü ile yapılacak Hazine taşınmazlarına ait ihalelerin Nisan ayı sonuna ertelendiği duyuruldu.
Hazine taşınmazlarına ilişkin ihaleler ertelendi  

Yapılan açıklamada “Çin'in Wuhan kentinde başlayarak tüm Dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen Koronavirüs (Covid-19) salgınından ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek için Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda;

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının aldığı karar gereği Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36 ve 45’inci maddeleri uyarınca kapalı ya da açık teklif usulü ile yapılacak olan Hazine taşınmazlarına ilişkin ihaleler Nisan ayı sonuna kadar yapılmayacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Kırklareli Valiliği

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek