Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 23 Mart 2020, Pazartesi 09:24 tarihinde eklendi. 2541 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İl Başkanı Alaaddin Güncer” Sağlık Çalışanlarımıza ve Belediyelerimize Teşekkür Ederiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, dünya genelini saran ve insan sağlığına tehdit oluşturmaya devam eden koronavirüs salgınına karşı mücadele eden, halk sağlığı için zaman kavramı olmaksızın çalışan sağlık çalışanlarına, yerel anlamda özverili çalışmalarda bulunan belediye başkanlarına ve belediye personellerine teşekkür etti.
İl Başkanı Alaaddin Güncer” Sağlık Çalışanlarımıza ve Belediyelerimize Teşekkür Ederiz”  

İl Başkanı Alaaddin Güncer süreçle ilgili olarak yaptığı açıklamasında panik yapmadan yetkilileri dinlememiz gerektiğini belirtti.

Güncer açıklamasında “Dünya genelini saran ve hızla yayılarak tüm insanların sağlığına karşı tehdit oluşturan Korona Virüsü maalesef ki ülkemizde de yayılım gösteriyor. Karşı karşıya kalmış olduğumuz bu durum neticesinde yapmamız gereken ilk şey panik yapmadan sakin bir şekilde yetkililerin tavsiyelerine uymaktır. Özellikle “Sağlık Bakanlığı tarafından Korona Virüsüne Karşı 14 Altın Kurala” uyulması gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.

 “Sağlık Çalışanlarına Minnettarız”

Bu süreçte sağlık çalışanlarının tümünün önemine değinen Güncer” Halkımızın sağlığı için zaman kavramı bulunmadan çalışan hekimlerimizden eczacılarımıza, hemşirelerimizden ambulans şoförlerine, hasta bakıcılarından temizlik işçilerimize kadar  tüm sağlık emekçilerimize bu süreçteki sabırlı ve özverili çalışmalarından dolayı minnettarız. Sağlık emekçilerimiz üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı olarak örgütüm adına tüm sağlık çalışanlarımıza saygılarımızı sunuyor, kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

“Belediyelerimiz Gerekli Hassasiyetle Süreci Yürütmekte”

Kırklareli’nde CHP’li belediyeler olarak sürecin hassasiyetle yürütüldüğünü söyleyen Alaattin Güncer “ Kırklareli ilimizde bilindiği üzere toplam 11 belediyeye sahibiz. Belediye Başkanlarımız bu süreçte gece-gündüz demeden üstün bir çaba içerisinde virüsün yayılmasını önlemek adına bir dizi tedbirler almaktadır. Özellikle sokak ve caddelerin dezenfektesinin yapılması, halkın kolayca ulaşabileceği yürüyüş alanlarındaki dezenfekte kutularının koyulması gibi çalışmalar bu sürecin hemen başında tüm belediyelerimizde yerine getirildi. Günlük rutin temizlik çalışmalarını normalin daha da üstünde devam ettiren belediyelerimizin tüm çalışmalarını takip ediyoruz. Halkımızın sağlığı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Belediye Başkanlarımıza ve belediye personellerimize çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek