HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 20 Mart 2020, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 2006 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor, Vizespor’u ağırlayacak

Lüleburgazspor, ligin 23.hafta mücadelesinde geçtiğimiz günlerde Teknik Direktörü Savaş Demiral ve ekibinin istifa ettiği Vizespor’u ağırlayacak.
Lüleburgazspor, Vizespor’u ağırlayacak  

Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor, ligin 23. hafta mücadelesinde 22 Mart 2020 Pazar günü zor günler geçiren Vizespor’u ağırlayacak. 8 Kasım Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Hakem Yunus Aytekin Atabek yönetecek. Atabek’in yardımcılıklarını ise Mustafa Altuntaş, Ali Berkan Duran ve Bahadır İleri yapacak.

 Galibiyete ihtiyacı olan iki takımın mücadelesi, nefesleri kesecek. Teknik Direktörü olmadan yoluna devam eden Vizespor, 15 puanla ligin son sırasında bulunurken Lüleburgazspor, 23 puanla 10.sırada yer alıyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek