Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 19 Mart 2020, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 2155 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Süper Amatör’de heyecan sürüyor

Kırklareli Süper Amatör Lig 2019-2020 Gürkan Binli sezonunda heyecan tüm hızıyla sürüyor.
Süper Amatör’de heyecan sürüyor  

Kırklareli Süper Amatör Lig’de şampiyonluk yarışı içinde olan Babaeskispor ile Kavaklıspor’un zirve mücadelesi nefes kesiyor. 2019-2020 Gürkan Binli Sezonu’nun 21.hafta mücadelesi 22 Mart 2020 Pazar günü 15.00’da oynanacak mücadeleler ile tamamlanacak. Süprer Amatör Lig’de mücadele eden iki Lüleburgaz temsilcisi Kentspor ve İstasyonspor, İstasyon Sentetik Saha’da karşı karşıya gelecek.

Haftanın programı ise şöyle; B.Mandıra: Büyükmandıra Adaspor-Pehlivanköyspor, Babaeski Çim Saha: Babaeskispor-İnecespor, İstasyon Sentetik Saha: Kentspor-İstasyonspor, Pınarhisar Sentetik Saha: Kaynarca Gençlikspor-Evrensekiz Evrenspor, Kavaklı: Kavaklıspor-Ahmetbey Güvenspor.

Karşılaşmalar seyircisiz

Ülke genelinde alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye Futbol federasyonu tarafından alınan karara istinaden tüm maçlar seyircisiz oynanıyor.

Puan durumu

Babaeskispor 44 puanla liderliğini sürdürürken, Kavaklıspor 43 puanla onu takip ediyor. 38 puanlı Kaynarca Gençl,kspor 3, 30 puanlı iki takımdan Kentspor 4,Pehlivanköyspor 5. sırada bulunuyor.  6. sıradaki Büyükmandıra Adaspor 26, 7.sıradaki Evrensekiz Evrenspor 23, 8.sıradaki İnecespor’un  puanı 19.

Ahmetbey Güvenspor 17 puanla 9, İstasyonspor 12 puanla 10.sırada bulunuyor. Demirköyspor ise ligden çekilmişti.

 Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek