Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 18 Mart 2020, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 2117 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Amatör Liglerde tüm maçlar seyircisiz

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan açıklamada amatör spor müsabakalarının tümünün seyircisiz oynanmasına karar verildi.
Amatör Liglerde tüm maçlar seyircisiz  

 Maçların devamına ancak seyircisiz oynanmasına karar verilirken alt yapı liglerinde ki müsabakalar ertelendi. Alt yapı kategorilerinde Türkiye Şampiyonaları da bu sezon için yapılmayacak.

Alınan kararlar şu şekilde;  

1)Bölgesel Amatör Lig müsabakaları statüde belirtilen haliyle oynanmaya devam edilecektir. Bu müsabakalar seyircisiz olarak oynanacak olup, tribünlere kesinlikle seyirci alınmayacaktır. Her iki takımın en fazla 15 yöneticisi ile 18’e yazılmayan 5 yedek futbolcusu tribünlere alınacaktır.

2) İlimizde Büyükler kategorisinde yerel olarak oynanan Süper Amatör, 1.Amatör ve 2.Amatör Ligler ve U19 Amatör ligler oynanmaya devam edecek olup bu müsabakalar seyircisiz oynanacaktır. Bu müsabakalara en fazla 5 er yönetici gelecek olup seyircisi kesinlikle alınmayacaktır.

3-U17, U16, U15, U14, U13, U12, U11 Kategorilerinde alt yapı liglerinin tamamında yerel müsabakalar oynanmayacaktır.

4) U19, U17, U16, U15, U14 Kategorilerinde Türkiye Şampiyonaları bu sezon yapılmayacaktır.

5) Yukarıda belirtilen kararlar 14 Mart 2020 tarihinden geçerli olmak üzere uygulanacak olup ileri ki tarihlerde yeni bir gelişme olduğu takdirde sizlerle paylaşılacaktır.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek