Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 17 Mart 2020, Salı 15:46 tarihinde eklendi. 3026 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nikahlara korona engeli

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 17 Mart 2020 Salı günü, daha önceden nikâh tarihi almış çiftler için ülke genelinde alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında evlendirme işlemlerinin sadece Belediye Hizmet Binası Nikah Salonu’nda yapılacağı ve misafirin 10 kişi ile sınırlı olacağına dair duyuru yapıldı.
Nikahlara korona engeli  

Lüleburgaz Belediyesi’nden yapılan açıklamada “ İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Koronavirüs Tedbirleri konulu ek genelgeye istinaden Koronavirüs salgınının yayılma riskine karşı önlem amacıyla, 17 Mart Salı gününden itibaren evlendirme işlemleri sadece Belediye Hizmet Binası Nikah Salonunda gerçekleştirilecek olup; nikah töreni için misafir sayısı 10 kişi ile sınırlanırılmıştır. Belediyemizden nikah günü almış çiftlerimizin iptal veya erteleme işlemleri için Belediyemiz Evlendirme Memurluğuna şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.” denildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek