Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 17 Mart 2020, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 2188 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor, ezeli rakibine boyun eğdi

Lüleburgazspor, ligin 22. hafta mücadelesinde karşılaştığı ezeli rakibi Tekirdağspor’a 2-1 mağlup oldu.
Lüleburgazspor, ezeli rakibine boyun eğdi  

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) 22.hafta mücadeleleri 15 Mart 2020 Pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Trakya takımlarının da yer aldığı BAL 11. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor, ezeli rakibi Tekirdağspor ile karşı karşıya geldi.

Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda oynanan mücadeleyi Hakem Murat Madan yönetti. Madan’ın yardımcılıklarını Ali Kurt, İslam Tuğrul Yıldırım ve Umutcan Bayram yaptı.

Lüleburgazspor seyircisi, sezonun ilk yarısında Tekirdağspor’un seyiricisinin Lüleburgaz’da oynanan maça alınmamasından dolayı haksız rekabet ortamı oluşmaması için stada alınmadı.

Ligte zirve takibini sürdüren 37 puanlı Tekirdağspor, temsilcimiz Lüleburgazspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 40’a çıkardı.

Tekirdağspor, Lider Arnavutköy Belediyesi’nin 2 puan gerisinde 3.sırada bulunurken 5 maçtır puan alamayan Lüleburgazspor,  23 puanda kalarak 10.sraıya geriledi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek