HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 14 Mart 2020, Cumartesi 16:12 tarihinde eklendi. 2707 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pazartesi toplantıları Nisan Ayı’na kadar ertelendi

Çin’de görülen Korona Virüsü tüm dünyayı etkisi altına bırakırken Cumartesi günü saat 17.00 itibari ile Türkiye’de de 5 vaka görülmüştü.
Pazartesi toplantıları Nisan Ayı’na kadar ertelendi  

Bunun üzerine ülke genelinde 81 il Valiliği’ne genelge gönderilerek gerekli önemler alınması istenmiş ve okullar iki hafta tatil edilmişti.

Kırklareli Valiliği de 13 Mart 2020 Cuma günü 14.30’da yaptığı toplantı Mayıs ayına kadar tüm etkinlikleri erteleme kararı almıştı.

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’de Cumartesi günü CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz Başkanlığı’ndan toplandı.

Valilik kararının partileri kapsamamasına rağmen CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü de üyelerinin sağlığını düşünerek korona virüsünün bulaşmaması için  Pazartesi toplantıların Nisan Ayı’na kadar erteledi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Devrim Gündüz yaptığı açıklamada; “ CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı olarak partililerimizin sağlığını düşünerek Pazartesi toplantılarına Nisan Ayı’na kadar erteledik. Erteleme kararını da SMS yolu ile üyelerimize 14 Mart Cumartesi günü bildirdik” dedi.

 Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek