HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 14 Mart 2020, Cumartesi 09:38 tarihinde eklendi. 2860 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kalecik ve Arslan’dan Başkan Kurtuluş’a ziyaret

İYİ Parti’nin yerel seçimde Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Kalecik ile İl Genel Meclis Üyesi Adayı Soner Arslan, 12 Mart 2020 Perşembe günü İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş’a tebrik ziyaretinde bulundu.
Kalecik ve Arslan’dan Başkan Kurtuluş’a ziyaret  

İYİ Parti’nin 16 Şubat 2020 Pazar günü yapılan Lüleburgaz İlçe Kongresi’nde delegelerin oylarının çoğunu alarak İlçe Başkanı seçilen Nurdan Aksakal Kurtuluş’a tebrik ziyaretleri sürüyor. İYİ Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Mustafa Kalecik ile İl Genel Meclis Üyesi Adayı Soner Arslan, 12 Mart 2020 Perşembe günü İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş’u parti binasında ziyaret etti.

Kalecik ve Arslan, İlçe Başkanı Kurtuluş’un seçim sürecinde çok emek verdiğini ve emeklerinin karşılığını aldığını belirterek İYİ Parti’nin daha da güç kazandığını ifade etti.

Kazandığı demokrasi zaferinden dolayı İlçe Başkanı Kurtuluş’u tebrik eden Kalecik ve Arslan, çiçek hediye etti.

Ziyarette İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Trakya ve Lüleburgaz’a yaptığı ziyaret konuşuldu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek