Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 13 Mart 2020, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 4997 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Avrupa Şampiyonu kuaföre tebrik ziyaretleri

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın, Rusya’da düzenlenen yarışmada bireysel erkekler saç kesiminde Avrupa Şampiyonu olan Ömer Kaptan’ı ziyaret ederek tebrik etti.
Avrupa Şampiyonu kuaföre tebrik ziyaretleri  

Lüleburgaz Belediyle Başkanı Murat Gerenli ve Lüleburgaz Berberler  ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın, yurda dönen Ömer Kaptan’ı ziyaret ederek bu başarısından gurur duyduklarını belirterek  kendisini kutladılar.

CMC CAT Türk Milli Takımı ile yarışan ve 18 ülke arasından kategorisinde şampiyon olan Ömer Kaptan, Başkan Gerenli ve Oda Başkanı Yüksel Akın’a katıldığı yarışmayla ilgili bilgiler verdi. Ömer Kaptan “CMC CAT Türk Milli Takımı olarak Show ekibimizle Avrupa Şampiyonluğu ve birçok madalyayı ülkemize kazandırdık. Başta başkanımız Mustafa Ceylan ve erkek berberlerinden sorumlu başkanımız Ferdi Deren hocam olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek