HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 11 Mart 2020, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 4092 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 3. Geleneksel Medikent Çocuk Resim Yarışması başlıyor!

Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi, Lüleburgaz Belediyesi işbirliği ile Geleneksel Çocuk Resim Yarışması’nın bu yıl 3.’sünü gerçekleştiriyor.
Lüleburgaz’da 3. Geleneksel Medikent Çocuk Resim Yarışması başlıyor!  

Anasınıfı, ilkokul 1-2. Sınıflar ve 3-4. Sınıflar olmak üzere 3 katagoride gerçekleşecek olan yarışmanın bu yılki konusu “ Bir Hayalim Var…”

Çocuklar, Medikent Çocuk Resim Yarışması’nda hayallerini en güzel renkler ve çizgilerle resmederken, yarışmaya katılan tüm öğrenciler birbirinden güzel hediyelerin de sahibi olacak.

Çocukların hayal kurmaları; yaratıcılıklarını geliştirmelerinde ve geleceklerini şekillendirmelerinde önemli bir rol oynuyor. Yarışma, çocukların hayallerinin yaşamları üzerindeki etkileri üzerinde düşünmelerini, kendilerini renklerin gücü ve resim sanatı aracılığıyla ifade etmelerini sağlamayı amaçlıyor.

 

Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi’nden yapılan açıklamada; “ 35 * 50 ebatlarında resim kağıdı ve serbest teknikle yarışmaya katılacak olan öğrenciler için son başvuru tarihi 14 Mart 2020 Cumartesi günü olarak belirlenmiş olup dereceye giren öğrenciler 20 Mart 2020 Cuma günü Aşkiye Neşet Çal Sahnesi'nde gerçekleştirilecek olan ödül gecesinde açıklanacaktır. 2018 Yılında birincisi düzenlenen Geleneksel Medikent Çocuk Resim Yarışması’nın Seçici Kurul Başkanlığını Resim Öğretmeni Nevin Erbil yaparken; Lüleburgaz Belediyesi Kültür Müdürü Reşide Candan, Resim Öğretmeni Orçun Kılıçoğlu, Lüksat Başkanı  Özgül Beylikçi ve Medikent Sanat Birimi Başkanı Sara Kaplan seçici kurul olarak görev alacaklar.” Denildi.

 

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek