33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 11 Mart 2020, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 2552 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti’ye üst düzey ziyaret

İYİ Parti Muğla Milletvekili, İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Metin Ergün, 9 Mart 2020 Pazartesi günü Lüleburgaz’a gelerek İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
İYİ Parti’ye üst düzey ziyaret  

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün’e ziyaretinde Kırklareli İl Başkanı Hilmi Hersek ve İYİ Parti Kırklareli İl Teşkilatlanma Başkanı Kürşad Yamaner de eşlik etti. İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Binasında yapılan ziyarette Metin Ergün, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen kongrede kullanılan oyun çoğunluğunu alarak ilçe başkanı seçilen Nurdan Aksakal Kurtuluş ve ekibini tebrik etti.

Gündemde bulunan gelişmelerin değerlendirildiği görüşmede İYİ Parti iktidarında ülkenin ekonomisinin düzeleceği ifade edildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek